Oplev nye sider af Danmark i en feriehytte

Feriehytter i Rødding
Oplev nye sider af Danmark i en feriehytte
Henrik Andersen
-
24/08/2019
-

Når vi tager på ferie i for eksempel det græske, efterspørger mange af os det autentiske Grækenland. Ikke områderne der er præget af turisme eller restauranterne langs byernes havnepromenader – men de små spisesteder i bjergene, som de lokale besøger.

Skal ferien holdes på den hjemlige breddegrader, har mange dog en tendens til at overse, at Danmark også har en autentisk og hyggelige side, der gemmer sig i de mange små lokalområder. Og det er en skam.

Selvom de velkendte turistområder i Danmark har masser at byde på, ligger der nemlig en masse gode oplevelser og venter i det øvrige danske ferieland.

Tag på ferie i en feriehytte i Sønderjylland

Et af de steder i landet, hvor du kan opleve alle facetter af ferielivet, er i Sønderjylland.

Her finder I kilometerlange badestrande på både Østkysten og Vestkysten. Her er hyggelige øer med uforlignelig atmosfære og storslåede naturoplevelser i Nationalpark Vadehavet. I kan også opleve historiens vingesus ved både Dybbøl Banke og i Danmarks ældste by i Ribe.

Her er heller ikke langt til Sydjyllands store attraktioner som Legoland, Lego House, Universe eller Givskud Zoo. Samtidig er I tæt på den dansk-tyske grænse og dermed heller ikke langt fra spændende oplevelser i Sydslesvig eller Nordtyskland.

Et oplagt sted at indkvartere jer under jeres ophold i Sønderjylland er i en feriehytte i Rødding Centret.

Rødding er placeret i Vejen Kommune, lige syd for Kongeåen og ligger dermed centralt i Sydjylland med alle store attraktioner i landsdelen indenfor under en times kørsel i bil. I er derfor nemt fremme ved både kysten og grænsen – og får samtidig oplevet det lokale Danmark, med alle de overraskelser, finurligheder og historier, der gemmer sig i det danske bagland.

En feriehytte med masser af muligheder

Et ophold i en feriehytte i Rødding Centret byder på mere end kort afstand til attraktioner og seværdigheder i området. Der er også masser at tage sig til i selve centeret og lokalområdet.

Feriehytterne ligger placeret direkte ved centeret, som udover at fungere som byens lokale fritidscenter og kulturforum, også byder på alt, hvad et aktivt feriehjerte kunne ønske sig.

Her er både svømmehal med badeland og wellness samt et stort og moderne offentligt bibliotek med legeområder. I finder også bowlingbaner, idrætshaller som kan bookes til leg og et moderne fitnesscenter.

Her er desuden legerum med spil til børnene, en hyggelig café der serverer både morgenmad, frokost og aftensmad – og en moderne biograf med 2 sale og den nyeste teknologi indenfor lyd og billede.

Derudover centeret placeret naturnært og der findes flere smukke vandreruter i både selve byen og oplandet, som vil begejstre naturelskere og andre, der sætter pris på ro og højt til himlen.

Læs mere på Rcentret.dk.

Copyright 2022 - Pilanto Aps