Tag en smuttur til østen – uden at forlade København

til asien
Tag en smuttur til østen – uden at forlade København
Henrik Andersen
-
12/02/2020
-

Elsker du og din elskede alt asiatisk? Men er jeres hverdag så pakket, at det kan være svært at finde tid til en tur til Japan eller Thailand?

Så har I heldet med jer. Fordi hvis I savner Østens herligheder og oplevelser, har I god mulighed for en lille påminder eller smagsprøve.

Vi har planlagt en lille tur for jer, der elsker Asien – uden at I behøver rejse ud for Københavns brokvarterer.

Lær at lave japansk-inspireret keramik

Første stop på turen er et smut forbi Yonobi på Ny Kongensgade 11, hvor I kan kaste jer ud ind i lerets verden med et keramik-kursus.

I kan både vælge et drejekursus, hvor I lærer at lave krukker og vaser eller et skulptur- og modellering-kursus med mulighed for at lave jeres egen unikke genstande og figurer i ler. I vil lære alt, I skal vide som begyndere for at lave smuk brugskunst – heriblandt formgivning, dekoration og glasering.

Er I nysgerrige eller vidensbegærende, er keramik-kurset et oplagt og kreativt valg til jeres østlige getaway i København.

Dette kursus i keramik adskiller sig lidt fra de andre. For det første, bliver I ikke bare sat direkte ved drejeskiven; under hele kurset modtager I nemlig undervisning og supervision af en professionel keramiker. Det vil sige, at oplevelsen virkelig engagerer jeres sind og fingernemhed. I vil få både en

Kurserne forløber sig over seks dage, fordelt over seks uger. Så kurset egner sig især, hvis I gerne vil have en tilbagevendende oplevelse, der tilmed vil afføde to smukke skulpturer eller krukker, I med stolthed kan fremvise i hjemmet.

Få massage i underskønne omgivelser

Når hænder og kroppe er blevet ømme, går turen videre til Manon Les Suites i hjertet af København. Her bydes I velkommen til en afslappende omgang massage i underskønne omgivelser.

I kan selv vælge hvilken type af massage, I ønsker, men som par efter et engagerende aktivitet, anbefales det, at I vælger den beroligende og lindrende wellnessmassage.

Med wellnessmassage bliver I masseret med lange, blide strøg, hvilket virker meget afstressende på kroppen. Det skaber næsten en meditativ effekt, hvor I kan komme lidt væk fra dagligdagens trummerum.

Den beroligende virkning bliver forstærket af de eksotiske, men rolige omgivelser. Massage på Manon Les Suites på Vesterbro kan udføres lige ved Junglefish Pool med de lofthængte planter eller i et privat og afsondret rum, hvor I bare kan nyde roen i fællesskab.

Spis autentisk thaimad

Som en perfekt afslutning på dagen, går turen nu videre til Wokshop – en af Københavns bedste thairestauranter.

Her kan I få serveret lækre autentiske retter, tilberedt af rigtige thai-kokke. Maden består udelukkende af friske råvarer fra både Thailand og Danmark. I kan både få kød- og vegetarretter, der stiller enhver sult.

Selve restauranter er intime og hyggelige. Det indbyder til dybe samtaler i rolige omgivelser. Trætheden har nok lagt sig over jer, men måltidet er et oplagt tidspunkt til at vende dagens aktiviteter – og nyde jeres selskab sammen.

Wokshop har flere afdelinger fordelt over København. Hvis I tager direkte fra Manon Les Suites, er den nærmeste restaurant kun en kort gå- eller bustur væk, lige ved Gammel Kongevej. I kan også tage metroen til Trianglen, hvis I bor nordpå og gerne vil slippe for en lang tur hjem.

Copyright 2022 - Pilanto Aps